Kargo & Teslimat

1. Kargo ve Teslimat Garantisi

Sitemizden satın aldığınız her ürün, garantimiz altındadır. Ancak, son kullanma tarihinden 6 ay veya daha az süre kalan ürünleri göndermemeye özen gösteriyoruz. Aksi takdirde, ücretsiz bir değişim yapılacaktır.

2. Teslimat Süresi

Tüm ürünlerimiz, stoklarımızda hazır bulunmaktadır. Hafta içi saat 15:00’e kadar ve hafta sonu saat 11:00’e kadar verilen siparişler aynı gün içinde Sürat Kargo’ya teslim edilir. Diğer saatlerde verilen siparişler bir sonraki iş gününde kargoya verilir. Siparişlerinizin size ulaşma süresi genellikle 1 ila 3 gün arasındadır.

3. Hasarlı Ürün Teslimatı

Teslim aldığınız bir ürün hasarlıysa, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin. Her ürün garantimiz altındadır ve sorununuzu çözmek için gereken adımları atacağız.

4. Kargo Ücreti

Sitemiz üzerinden yapacağınız tüm alışverişlerde kargo ücretini alıcı öder. Ancak, alışveriş tutarı 250 TL veya daha fazlaysa, kargo ücretini firmamız karşılar.

5. Kargo Teslimat Kontrolleri

Kargo tarafından size teslim edilecek ürünlerin durumunu kontrol etmek size düşer. Eğer hasar tespit tutanağı olmayan bir ürünü teslim alırsanız, iade, cayma veya değişim hakkı talepleri reddedilecektir.

6. Kapıda Ödeme ve Taşıma Hizmeti

Kapıda ödeme hizmetiyle satın alınan 30 kg veya daha ağır ürünlerin apartman dairelerine veya bina katlarına taşıma hizmeti kargo tarafından sağlanmamaktadır. Bu nedenle, bu tür ürünlerin iade talepleri bu bilgi doğrultusunda reddedilecektir.

7. İade Süresi

Satın aldığınız herhangi bir ürünü, kargo firmasıyla anlaşmalı olarak aldığınız tarihten itibaren 7 gün içinde tarafımıza iade edebilirsiniz.

Yenilikçi Bileşenlerle
Zenginleştirilmiş

Sepet kapat