İndirim!
Stokta
(1 müşteri değerlendirmesi)

Aqua Normal ve Kuru Ciltler için Temizleyici & Nemlendirici Bakım Seti

350,00

Göz alıcı bir cilt için tamamlayıcı ürünler bir araya getirildi. Bu özel set, normal ve kuru cilt tiplerine uygun temizleme ve nemlendirme deneyimi sunar, tazelenmiş ve canlanmış hissettirir.

Stok kodu: DS-BNDL02 Kategoriler: ,

Açıklama

  • Duasens Aqua Gentle Facial Cleanser: Normal ve kuru ciltlerin ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan bu temizleyici, ciltte derinlemesine temizlik sağlar. Yoğun nemlendirme özelliği ile cildi doğal bir parlaklıkla buluşturur.
  • Duasens Intensive Moisturizing Cream: Tüm cilt tiplerinin nem ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanan bu krem, cildi derinlemesine nemlendirir. Güçlendirilmiş formülü ile cildinizini tazeler ve canlandırır.

Her gün sabah ve akşam olmak üzere cilt bakım rutininize bu ürünleri ekleyerek mükemmel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kullanıma başlamadan önce cildinizi taze ve soğuk suyla iyice nemlendiriniz.

  • Temizleyici Kullanımı: Optimal sonuçlar için seçtiğiniz Aqua Gentle Facial Cleanser’i, cildinize yumuşakça ve dairesel hareketlerle masaj yaparak nazik bir şekilde uygulayınız.
  • Durulama: Bu derinlemesine temizlik ve bakım adımının ardından cildinizden ürünü tamamen arındırmak için bol suyla durulama yapınız.
  • Nemlendirme: Temizlediğiniz cildinize, Intensive Moisturizing Cream’i yine yumuşakça ve dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Son olarak göz çevresine gelmeden tüm yüzünüze ve boyun bölgenize eşit miktarda dağıtıp sürünüz.
  • Gözenekleri ve inatçı siyah noktaları kökten arındırarak cildin nefes almasını sağlar.
  • Temizleyici jel kapsamı, cilde taze bir parlaklık kazandırarak daha aydınlık ve sağlıklı bir görünüm sunar.
  • Düzenli kullanımda, cildin daha esnek ve tazelenmiş hissedilmesini sağlar.
  • Aqua Gentle Facial Cleanser, cildi yoğun bir şekilde nemlendirerek doğal bir parlaklık kazandırır.
  • Intensive Moisturizing Cream, cildi derinlemesine nemlendirerek kuruluğu önler ve cildin elastikiyetini korur.

Temizleme Jeli

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Cocamide Dea, Propylene Glycol, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate , Phenoxyethanol, Zinc Pca, Aroma, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Tetrasodium Edta

Nemlendirici Krem

Aqua, Isononyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Panthenol, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Phenyl Trimethicone,  Niacinamide, Sodium Pca, Sorbitol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenoxyethanol,  Lecithin, Ceramide 3, Saccharide Isomerate, Coleus Forskohlii Root Extract, Pisum Sativum Extract, Houttuynia Cordata Extract, Lens Esculenta Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Citrate

Aqua Normal ve Kuru Ciltler için Temizleyici & Nemlendirici Bakım Seti için 1 değerlendirme

  1. Duru .Y

    Fiyat perfonması olarak gayet başarılı kremin nemlendirmesi güzel yapışkanlık hissi vermiyor jel ise temizlemesi iyi yüzümü ferahlattı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.